Wat te doen levico terme ?

wat te doen levico terme ? Levico Terme markt, Waterval Levico Terme, Caldonazzo markt, Hiking Levico Terme, Weer Levico Terme juli, Treintje Levico Terme, Lago di Caldonazzo, Ervaringen meer van Caldonazzo

Wat te doen omgeving Levico Terme?

Levico is ontstaan aan de oevers van het gelijknamige meer. Elke week komt de stad tot leven met de markt in de hoofdstraten. Pergine Valsugana is de belangrijkste stad in het bovenste deel van de Valsugana .

Waar is de markt in Levico Terme?

Hier vind je wat bredere zandstranden en diverse watersportmogelijkheden zoals surfen, zeilen en waterfietsen. Langs het meer loopt een lange promenade waaraan de meeste campings, restaurants en bars liggen. Daarnaast liggen er nog een aantal kleinere dorpjes rond het meer en vind je op veel plekken goede stranden.

Wat te doen rondom caldonazzo?

Met een lengte van meer dan 1 vierkante kilometer en een maximale diepte van 38 meter doet het in zijn vorm sterk denken aan een Noors fjord. De oevers van het Levicomeer worden vooral gekenmerkt door het groen van het bos, waar je in alle stilte mooie wandelingen kunt maken, waaronder de suggestieve Via dei Pescatori.

Hoe groot is het Levicomeer?

Borgo Valsugana

In de hoofdstraat Corso Ausugum proef je die fijne Italiaanse sfeer figuurlijk en in de winkeltjes met etenswaren kun je de Italiaanse heerlijkheden letterlijk proeven. Op woensdagochtend is er markt waarbij de vele kramen kleding, tassen, schoenen en etenswaren aanbieden.

Waar is de markt in Borgo?

Het Caldonazzomeer is het grootste natuurlijke meer in Trentino en het warmste van alle Alpenmeren. De temperatuur van het heldere en warme water kan oplopen tot 27° C.

Wat is het warmste meer van Italie?

Gardameer

Het Gardameer (Lago di Garda) is het bekendste en grootste meer, voor velen ook het mooiste meer van Italië.