Wat te doen met een lange muur ?

wat te doen met een lange muur ? Lange woonkamer met keuken, Kast voor lange wand, Fotobehang op lange muur, Behang voor een grote muur, Kleurvlak lange muur, Lange muur verven, Bank tegen lange of korte wand, Muur gedeeltelijk behangen

Wat te doen bij een lange muur?

Hang wandplanken/-rekken op Een lange muur is ideaal om als blikvanger te gebruiken. Hang daarom mooie wandplanken of -rekken op. Hier stal je je mooiste spulletjes op uit om het interieur karakter te geven. Hierdoor maak je je huis niet alleen persoonlijk, je geeft ook meteen sfeer aan de lange wand.

Wat te doen met een kale muur?

7x wat te doen met een kale wand?

 1. Stucen. Geef je inrichting een industriële look door aan de slag te gaan met betonstuc. …
 2. Tegels. Geef je toilet, badkamer of keuken extra sfeer door gebruik te maken van tegels. …
 3. Behang. Met behang geef je gemakkelijk een speelse look aan je woning. …
 4. 3D wandpanelen. …
 5. Hout. …
 6. Schilderen. …
 7. Baksteen.

Wat te doen met een lange woonkamer?

Smalle woonkamer? 7 tips om je woning breder te laten lijken

 1. Zorg voor goede verlichting. …
 2. Een lange wandkast over de hele lengte van de muur. …
 3. Verdeel de woonkamer in verschillende hoekjes. …
 4. Pas verschillende vormen toe in je interieur. …
 5. Maak gebruik van accenten. …
 6. Indeling van de zithoek. …
 7. Bank niet helemaal tegen de muur.

11 jun

Welke kleur op een lange muur?

Lange muur: Wees niet bang, het schilderen van deze wand zorgt voor meer warmte en rust in huis. Het maakt de ruimte een eenheid. Dit kan met een sprekende kleur (zoals wij in Appartement 365 doen), maar vaak wordt hiervoor een lichte, neutralere kleur gekozen. Denk aan lichtgrijs, vergrijsd groen, lichtblau

Hoe style je een lange muur?

Vlakken op de muur

Een lange muur één kleur of behangpatroon geven kan wat eentonig zijn. Daarnaast laat het de ruimte vaak nog langer en smaller lijken. Maar pak je de kwast erbij en breng je verschillende vakken in dezelfde kleurtonen aan, dan heb je ineens een heel andere kamer.

Welk behang op lange muur?

Een logische vraag is dan ook: welk behang is geschikt voor de gang? Dat hangt onder andere af van je ruimte. Heb je een hele lange muur, dan is het gaaf om die lengte te benadrukken door een fotobehang in de gang te plaatsen van begin tot eind.

Kun je op een kale muur verven?

Je kunt de kale betonnen muur verven, net als wanneer daarop al een verflaag is aangebracht. Een mooie keuze in ieder kleur die je wenst, met de hoogwaardige producten die je daarvoor online kunt bestellen.