Wat te doen omgeving landgraaf ?

wat te doen omgeving landgraaf ? Wat te doen in Maastricht, Wat te doen in Zuid-Limburg, Wat te doen in Kerkrade, Wat te doen in Limburg, Wat is er te doen in Landgraaf vandaag, Mondo Verde, Uitgaan Landgraaf, Schaatsen Landgraaf

Wat te doen vandaag in Landgraaf?

Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

  1. Pinkpop Festival. Muziekfestivals. …
  2. Mondo Verde. 543. …
  3. SnowWorld Landgraaf. 353. …
  4. Trappen naast Snowworld. Bezienswaardigheden & bijzondere plaatsen. …
  5. Slot Schaesberg. Oude ruïnes ? Kastelen. …
  6. Leenderkapel. Kerken & kathedralen. …
  7. Theater Landgraaf. Theaters. …
  8. Gravenrode Park.

Meer items…

Wat is er te doen in de buurt van Kerkrade?

Er is voor ieder wat wils. Van rust in het groen tot de dynamiek van een stad. Landgraaf is rijk aan kastelen, boerderijen en diverse andere monumenten en daardoor uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers die een stukje cultuur en verleden willen ervaren.

Is Landgraaf leuk?

Met een seizoenkaart van Familiepark Mondo Verde geniet u elke dag onbeperkt entree tijdens de reguliere openingstijden. Een seizoenkaart voor Mondo Verde kost vanaf 1 januari 2022 ? 39,50 p.p. voor een nieuwe seizoenkaart. Heeft u al eerder een seizoenkaart gehad? Dan betaald u slechts ? 36,- p.p.

Wat is er te doen in Zuid Limburg?

Landgraaf, in het zuiden van bourgondisch Limburg, is een relatief jonge gemeente in een schitterende omgeving. De meeste bekendheid geniet het door Pinkpop; een meerdaags muziekfestival dat hier jaarlijks wordt georganiseerd. Ontdek de Limburgse gemeente Landgraaf en geniet van oude kastelen, kerken en watermolens.