Wat verdien je als teamleider bij ah ?

wat verdien je als teamleider bij ah ? AH salaris, Hoeveel verdien je als 13 jarige bij de AH, Salaris Teamleider Jumbo, Salaris Teamleider Supermarkt, Salaris Teamleider winkel, Hoeveel verdien je als kassamedewerker 16 jaar, Salaris Assistent Supermarktmanager AH, Uurloon Albert Heijn

Wat verdien je als teamleider supermarkt?

Een Teamleider Supermarkt verdient zo’n ? 1200 tot ? 2200 bruto per maand. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de werkervaring die de Teamleider heeft. Meestal is de teamleider binnen de supermarkt doorgregroeid en zal zodoende boven het wettelijke minimum loon verdienen.

Wat is het salaris van een teamleider?

wat verdien je gemiddeld als teamleider? Een fulltime teamleider verdient gemiddeld tussen de 2.600 en 2.832 euro bruto per maand. Per jaar is dat 35.135 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

Hoeveel geld verdien je bij de Albert Heijn?

Hoe het zit met het salaris? Voor kassamedewerkers bij Albert Heijn ligt het loon tussen de ? 761 en ? 1.865 per maand. Daarbovenop ontvang je vakantiegeld. Ook krijg je allerlei leuke extra’s als je gaat werken bij Albert Heijn.24 mei 2022

Wat verdient een Supermarktmanager AH XL?

Wat verdient een Albert Heijn manager? Iemand die werkt als albert heijn manager verdient tussen de ?3800,- en ?5800,- bruto per maand. Mocht je aangenomen worden als manager bij de albert heijn, dan kan het ook zijn dat je een traineeship krijgt. Hiermee wordt je tijdens het werken verder opgeleid binnen het bedrijf.

Wat verdient een teamleider netto?

Het gemiddelde salaris voor een teamleider (m/v) in Nederland is ? 3.692 per maand.

Wat is de rol van een teamleider?

Wat doet een teamleider? Een teamleider geeft leiding aan een team dat bepaalde verantwoordelijkheid heeft binnen een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een team dat verantwoordelijk is voor de administratie van een organisatie, een team dat producten repareert of een team dat een park met vakantiewoningen schoonmaakt.

Wat is de rol van een teamleider?

De teamleider vervult een belangrijke leidinggevende rol in het teamproces bij een bedrijf. Hij stuurt teamleden aan en begeleidt hen in hun werkzaamheden, bewaakt en faciliteert de uitvoering van teamprocessen en doet administratieve taken.

Wat is de best betaalde supermarkt?

?4,87 per uur. Als de grootste supermarktketen van ons land, is de kans groot dat er bij jou in de buurt een Albert Heijn zit waar ze nieuwe medewerkers zoeken. Je bent vanaf je 15e welkom om te werken bij de Albert Heijn – de beste supermarkt om te werken als bijbaan!

Wat is personeelskorting Albert Heijn?

De personeelskorting bedraagt 10% op alle boodschappen die je bij AH doet. Bij iedere aankoop wordt hiervoor de speciale personeelsbonuskaart gescand. Je ontvangt dus 10% personeelskorting op alle boodschappen die je bij Albert Heijn doet en ook op de boodschappen je bij Albert Heijn Online doet.

Hoeveel verdien je als filiaalmanager Jumbo?

Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je op basis van een 40-urige werkweek: Een meer dan marktconform salaris tussen ?3600,- en ?5400,- bruto per maand excl. vakantietoeslag.

Wat verdient een bedrijfsleider bij de Lidl?

Hoeveel verdient een Supermarktmanager (m/v) bij Lidl in Nederland? Gemiddelde Lidl-Supermarktmanager (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer ? 2.041, hetgeen 39% onder het landelijk gemiddelde is.

A0A2586 min scaled