Wat verdient een chirurg per maand ?

wat verdient een chirurg per maand ? Salaris chirurg in opleiding, Hoeveel verdient een hersenchirurg per maand, Salaris chirurg Amerika, Hoeveel verdient een chirurg per uur, Salaris plastisch chirurg, Hoeveel verdient een senior chirurg, Hoeveel verdient een chirurg netto, Hoeveel verdient een chirurg in België

Hoeveel verdient een chirurg netto?

Ben je zelfstandig, dan liggen je inkomsten grofweg tussen ? 150.000,- en ? 250.000,- per jaar.

Wat voor chirurg verdient het meest?

Het senior Chirurg salaris ligt het hoogst en het junior Chirurg salaris ligt het laagst.

Hoeveel verdient een hartchirurg per jaar?

Cardiothoracaal chirurg salaris Net als alle andere medisch specialisten verdient een thorax chirurg, die net zijn opleiding heeft afgerond jaarlijks ongeveer ?70.000,- bruto. Aan de hand van ervaring en meerdere operaties kan dit bedrag oplopen tot een jaarsalaris van ongeveer ?130.000,- bruto.

Wat is het salaris van een chirurg?

Volgens nationalevacaturebank.nl verdient een chirurg in Nederland gemiddeld tussen de ? 7.054,- en ? 12.572,- per maand. De genoemde bedragen zijn salarissen die een chirurg in het ziekenhuis verdient. Een chirurg die in een privékliniek werkt, kan vaak rekenen op nog (veel) meer salaris.

Wat verdient traumachirurg?

Het salaris van een traumachirurg begint bij ? 7.054 per maand. Het beroep traumachirurg is een variant van het beroep Chirurg. Het salaris van Chirurg ligt gemiddeld op ? 9.813 bruto per maand.

Wie verdient er 6000 euro bruto?

Met welk beroepen verdien je ? 6000 per maand

Vaak zijn dit gespecialiseerde management functies bij corporates, commerciële kritische beroepen en de financieel specialisten.

Wat is het salaris van een piloot?

Het salaris van een Piloot is afhankelijk van de werkgever, de verantwoordelijkheid en de ervaring. Een beginnend Piloot verdient bijvoorbeeld zo’n ?3200 tot ?4500 netto per maand, maar een ervaren gezagvoerder kan bij sommige airlines tot ongeveer 250.000 euro per jaar verdienen, afhankelijk van zijn rang en functie.

surgery 688383 640